Blues sitten otti ja hävisi Kärpille eilen, taitaa olla niiden pelit pelattu, ei ne Oulussa huomenna enää pysty voittamaan. Jääkiekkokausi siis mulle alkaa oleen pulkassa. MM-kisat on vielä tietysti, mutta sitä ennen on vähän matkailua tiedossa. Thaimaan matka odottaa viikon päässä. Ensimmäinen majoitus on jo varattu ja jatkoakin on suunnitteilla, pitäisi vielä päättää varatako nyt täällä kotona jo vaiko vasta siellä sitten.

Suuntana on siis ensin Rayongin kaupungin vieressä Klaeng -niminen kylä, jossa lepäilemme muutaman päivän. Sitten olisi tarkoitus tutustua Koh Samet -nimiseen saareen siinä Rayongin edustalla. Se on kuulemma niin pieni mesta ettei siellä viihdy kuin pari päivää... saas nähdä, me ollaan aikamoisia laiskiaisia, saatamme viihtyä pidempäänkin.

Samet saaren jälkeen olisi tarkoitus matkustaa bussilla Tratiin josta seuraavalle saarella Koh Changille pääsee laivalla. Sieltäkin on jo katseltuna majoitusvaihtoehtoja. Tratista olisi lyhyehkö matka Kambodzaan, mutta on erinäisten matkakertomusten mukaan melko vaivalloista, hidasta ja rasittavaa, joten saattaapi jäädä meiltä väliin.

Loppuloma sitten vietetään Bangkokissa rennosti shoppaillen, heh, ihankuin shoppailu ikinä olisi rentoa...

6.5. lennetään takaisin kotiin ja sitten saakin mun puolesta alkaa kesä täälläkin.